"Hukuki ve Teknik Yönleri ile Adli Bilişim" adlı web konferansımız 5 Mayıs 2021 saat 12.00 da gerçekleşmiştir.
6 Mayıs 2021 | 11:43

Gazi Üniversitesi 95. Yıl Etkinlikleri

Bilişim Enstitüsü Web Konferans Serisi - 8: Hukuki ve Teknik Yönleri ile Adli Bilişim

Gazi Üniversitesi 95. Yıl konferans etkinlikleri kapsamında Hukuki ve Teknik Yönleri ile Adli Bilişim konferansı 5 Mayıs 2021 Çarşamba saat 12:00'de gerçekleşmiştir. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Olgun DEĞİRMENCİ ve Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yavuz ERDOĞAN hocaların konuşmacı olarak katıldığı konferansın moderatörlüğünü Milli Savunma Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi olan ve aynı zamanda Enstitümüzde de ders veren Doç. Dr. Recep BENZER hocamız yapmıştır. Etkinliğe ait video kaydını aşağıdan izleyebilirsiniz.