"Sağlık Bilgi Sistemleri ve e-Nabız Uygulaması" adlı web konferansı 09 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşmiştir, konferans kaydını izleyebilirsiniz.
9 Nisan 2021 | 16:19

Gazi Üniversitesi 95. Yıl Etkinlikleri

Bilişim Enstitüsü Web Konferans Serisi - 5: Sağlık Bilgi Sistemleri ve e-Nabız Uygulaması

Gazi Üniversitesi 95. Yıl konferans etkinlikleri kapsamında "Sağlık Bilgi Sistemleri ve e-Nabız Uygulaması" konferansı 9 Nisan 2021 Cuma saat 12:30'de gerçekleşmiştir. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Bilişim Enstitüsü Sağlık Bilişimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar KULA ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Dr. Mahir ÜLGÜ'nün konuşmacı olarak katıldığı konferansın moderetörlüğünü Enstitü Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Alper GÜZEL yapmıştır. Konferansın video kaydını aşağıdan izleyebilirsiniz.