3-4 Aralık 2018'de IEEE destekli olarak Gazi Üniversitesi ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Büyük Veri, Derin Öğrenme ve Siber Terörizmle Mücadele Konferansı için bildiri gönderim son tarihi 15 Ekim 2018'dir. Konferans web sitesine www.cyberterrorbigdata.org adresinden erişebilirsiniz.

Uluslararası Büyük Veri, Derin Öğrenme ve Siber Terörle Mücadele Kongresi’nin temel hedefi çeşitli üniversitelerden, şirketlerden, kurumlardan, topluluklardan, ajanslardan, dernek ve vakıflardan araştırmacıları, bilim insanlarını ve uzmanları, Büyük Veri, Derin Öğrenme ve Siber Terörle Mücadele üzerine son gelişmelerin paylaşılabileceği bir ortamda bir araya getirmenin yanı sıra dünya genelindeki fikirlerin, iyi örneklerin, deneyimlerin de paylaşılabileceği eşsiz bir platform yaratmaktır. Kongre programında özel oturumlar, çalıştaylar, davetli konuşmacılar, paneller, poster ve sözlü sunumlar, tez sunumları yer alacaktır.

Konferansa, İngilizce ve Türkçe bildiri kabul edilmektedir.

Kabul edilen tüm bildiriler IEEE Xplorer Digital Library'de yayımlanacaktır.