Adı Bilgisayar Olsun: Sayısal Devrime Ayak Uydurmak "Barbarlık ve Uygarlık" adlı web konferansımız 21 Nisan 2021 saat 12.30 da gerçekleşmiştir.
27 Nisan 2021 | 11:35

Gazi Üniversitesi 95. Yıl Etkinlikleri

Bilişim Enstitüsü Web Konferans Serisi - 6: Adı Bilgisayar Olsun: Sayısal Devrime Ayak Uydurmak "Barbarlık ve Uygarlık"

Gazi Üniversitesi 95. Yıl konferans etkinlikleri kapsamında Adı Bilgisayar Olsun: Sayısal Devrime Ayak Uydurmak "Barbarlık ve Uygarlık" konferansı 21 Nisan 2021 Çarşamba saat 12:30'de gerçekleşmiştir. Türkiye Bilişim Derneği Onursal Başkanı ve Bilşim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aydın KÖKSAL'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansın moderetörlüğünü Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Aslıhan TÜFEKCİ  yapmıştır. Konferansın video kaydını aşağıdan izleyebilirsiniz.