Azami süresi bitecek olan Tezli Yüksek Lisans öğrencilerinin dikkatine - Bilişim Enstitüsü

Gazi Üniversitesi Bilişim Enstitüsü 2019 – 2020 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılı sonunda,

Azami süresi bitecek olan Tezli Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkatine.

(Enstitü Kayıt Tarihi 04 Şubat 2017 ve öncesi olanlar.)

SN

Son Tarih

1

Makale/yayın şartını yerine getirilerek belgelenmesi

8 Kasım 2019 Cuma

2

Başarılı derslerin AKTS toplamının 120 ve üzeri olması

(2019-2020 Güz dönemi dâhil)

3

Yüksek Lisans Tezinin İntihal Programından geçmesi ve danışman tarafından rapor hazırlanması

4

Yüksek Lisans Tezinin İlk Kontrol için Enstitümüze teslim edilmesi ve varsa düzeltme işlemlerinin yapılması

5

Tez Savunma Sınavı - Jüri Atama Formu’nun imzalı olarak Enstitümüze teslim edilmesi

15 Kasım 2019 Cuma

6

Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulunca Jüri Üyeleri belirlenerek danışman ve üyelere yazılı bildirim yapılır.

22 Kasım 2019 Cuma

7

Yazılı bildirim sonrası en geç 1 ay içerisinde Tez Savunma Sınavı yapılmalıdır.

Aksi takdirde tez savunma sınavınız başarısız olarak değerlendirilir ve kaydınız silinir.

22 Aralık 2019 Pazar

8

Öğrenci danışmanı ile birlikte Tez Savunma Sınav gününü belirler ve Bilişim Enstitüsüne bildirir.

9

Tez Savunma Sınav tarihi Bilişim Enstitüsü Web Sayfasında ilan edilir. Tez Savunma Yeri; Bilişim Enstitüsü toplantı salonudur.

10

Tez Savunma Sınavında hazır olması gereken formlar.

• Tez Savunma Sınavı – Tutanak Formu
  • Tez Savunma Jüri Üyesi  - Kişisel Raporu

11

Tez Savunma Günü

12

Tez Savunma Sınavından sonra, tezinizi Son Kontrol için Enstitümüze teslim ediniz.

10 Ocak 2020 Cuma

13

Tez savunma sınav tarihinden itibaren 1 ay içerisinde CİLTLİ tezleriniz, tezin CD ye yazılmış hali, Mezuniyet İlişik Kesme Formunu ve diğer belgelerin Enstitümüze teslim etmeniz gerekmektedir.

22 Ocak 2020 Çarşamba

Not: Yukarıda belirtilen tarihler 2019-2020 Güz yarıyılı sonunda mezun olabilmeniz için önerilen tarihlerdir.

Bu tarihlerden sonraki talepleriniz azami sürenizin dolmasına ve kaydınızın silinmesine sebep olabilir.