Azami süresi bitecek olan Tezli Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkatine - Bilişim Enstitüsü

Gazi Üniversitesi Bilişim Enstitüsü 2019 – 2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda,

Azami süresi bitecek olan Tezli Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkatine.

(Enstitü Kayıt Tarihi 14 Eylül 2017 ve öncesi olanlar.)

SN

Son Tarih

1

Makale/yayın şartını yerine getirilerek belgelenmesi

13 Nisan 2020 Pazartesi

2

Başarılı derslerin Kredi toplamının 120 ve üzeri olması

(2019-2020 Bahar yarıyılı dâhil)

3

Yüksek Lisans Tezinin İntihal Programından geçmesi ve danışman tarafından rapor hazırlanması

4

Yüksek Lisans Tezinin İlk Kontrol için Enstitümüze teslim edilmesi ve varsa düzeltme işlemlerinin yapılması

5

Tez Savunma Sınavı - Jüri Atama Formu’nun imzalı olarak Enstitümüze teslim edilmesi

6

Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulunca Jüri Üyeleri belirlenerek danışman ve üyelere yazılı bildirim yapılır.

22 Nisan 2020 Çarşamba

7

Yazılı bildirim sonrası en geç 1 ay içerisinde Tez Savunma Sınavı yapılmalıdır.

Aksi takdirde tez savunma sınavınız başarısız olarak değerlendirilir ve kaydınız silinir.

22 Mayıs 2020 Cuma

8

Öğrenci danışmanı ile birlikte Tez Savunma Sınav gününü belirler ve Bilişim Enstitüsüne bildirir.

9

Tez Savunma Sınav tarihi Bilişim Enstitüsü Web Sayfasında ilan edilir. Tez Savunma Yeri; Bilişim Enstitüsü toplantı salonudur.

10

Tez Savunma Sınavında hazır olması gereken formlar.

• Tez Savunma Sınavı – Tutanak Formu
  • Tez Savunma Jüri Üyesi  - Kişisel Raporu

11

Tez Savunma Günü

12

Tez Savunma Sınavından sonra, tezinizi Son Kontrol için Enstitümüze teslim ediniz.

02 Haziran 2020 Salı

13

Tez savunma sınav tarihinden itibaren 1 ay içerisinde CİLTLİ tezleriniz, tezin CD ye yazılmış hali, Mezuniyet İlişik Kesme Formunu ve diğer belgelerin Enstitümüze teslim etmeniz gerekmektedir.

22 Haziran 2020 Pazartesi

Not: Yukarıda belirtilen tarihler 2019-2020 Bahar Yarıyılı sonunda mezun olabilmeniz için önerilen tarihlerdir.

Bu tarihlerden sonraki talepleriniz azami sürenizin dolmasına ve kaydınızın silinmesine sebep olabilir.