2021-2022 Yılı Güz Dönemi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans dersleri ÖYS üzerine tanımlanmıştır.
1 Ekim 2021 | 12:46

Değerli öğrencilerimiz,

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans derslerimiz ÖYS (Bilişim Enstitüsü Öğrenme Yönetim Sistemi) (www.uegazi.edu.tr) üzerinden erişiminize açılmıştır.

• Mevcut öğrencilerimiz önceki kullanıcı bilgilerini kullanarak sisteme erişebilirler.
  • Yeni öğrencilerimiz ise; Kullanıcı Kodu: "Öğrenci No" / Parola: "T.C. Kimlik No Son Altı Hanesi" bilgilerini kullanarak ÖYS'ye giriş yapabilirler.
  • ÖBS - Gazi Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi (www.obs.gazi.edu.tr) ile ÖYS (www.uegazi.edu.tr) birbirinden bağımsızdır. Bu nedenle birinde yapacağınız parola değişikliği diğerini etkilemez.
  • Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ders programı için tıklayınız.

ÖYS ile ilgili teknik destek ve sorularını; mesai saatleri içerisinde aşağıda belirtilen numaradan veya haftanın her saati aşağıdaki e-posta adresinden bize iletebilirler.

ÖYS Teknik Destek: 0 312 202 38 23  |  be@gazi.edu.tr

Bilişim Enstitüsü Öğrenci İşleri: 0 312 202 38 39 - 40 - 41 - 42  |  beogrenci@gazi.edu.tr