04 Şubat 2017 06:45

Ücretler

Örgün Tezsiz Yüksek Lisans Ders Ücreti

Asgari 3 Ders Ücreti:  900 TL

Tüm Halkbank Şubelerinden Gazi Üniversitesi Halkbank   Kısmi Hesabına Öğrenci Numaranızla yatırabilirsiniz.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Ders Ücreti

Asgari 3 Ders Ücreti:  1800 TL

Tüm Halkbank Şubelerinden Gazi Üniversitesi Halkbank Kısmi Hesabına Öğrenci Numaranızla yatırabilirsiniz.

Tezli Yüksek Lisans

Tezli Yüksek Lisans ilk dört yarıyıl ücretsizdir.

5. yarıyıl ve sonrası için harç ücreti 129 TL olarak belirlenmiştir. Tüm Halkbank Şubelerinden Gazi Üniversitesi Halkbank Sabit Ödeme Hesabına Öğrenci Numaranızla yatırabilirsiniz.

EFT-HAVALE YAPILAMAZ

Uyarı: 1. yarıyıl ve 4. Yarıyıl arasında başka bir Ön-lisans, Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans vb. programa kaydı olanların 129 TL Harç Ücretini yatırması gerekir.

Doktora

Doktora ilk sekiz yarıyıl ücretsizdir.

9. yarıyıl ve sonrası için harç ücreti 129 TL olarak belirlenmiştir. Tüm Halkbank Şubelerinden Gazi Üniversitesi Halkbank Sabit Ödeme Hesabına Öğrenci Numaranızla yatırabilirsiniz.

EFT-HAVALE YAPILAMAZ

Uyarı: 1. yarıyıl ve 8. Yarıyıl arasında başka bir Ön-lisans, Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans vb. programa kaydı olanların 129 TL Harç Ücretini yatırması gerekir.