2018 - 2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi için kayıt yenileme ve ders alma süreci aşağıda belirtilmiştir.

Ücret Yatırma Tarihleri

17 - 21 Eylül 2018 Tarihleri Arasında

Öğrenciler Ders Kayıtlarını  20 - 21 Eylül 2018 Tarihleri Arasında

" https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ " Web adresinden yapabilir.

2016-2017 Bahar Döneminden itibaren alınan  tüm dersler ortalamaya katıldığından, başarısız olduğunuz dersleri tekrar almanız ortalama açısından önemlidir. (Doktora, Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans, Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans)

Danışman / Anabilim Başkanı aracılığı ile

Ders - Ekleme Bırakma Tarihleri: 24 - 25 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılabilir.

Doktora Öğrencileri

1. Yarıyıldan, 8 Yarıyıla kadar ücret ödemez.

9. Yarıyıldan itibaren 129 TL ücret öder.

Başka bir yükseköğretim kurumuna

(Ön-lisans, Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans vb.) kayıtlı ise 129 TL ücret öder.

Banka Hesap Bilgisi: (Gazi Ünv. Halkbank Öğrenci Katkı Payı Ödemeleri) (EFT yapılamaz)

Tezli Yüksek Lisans Öğrencileri

1. Yarıyıldan, 4 Yarıyıla kadar ücret ödemez.

5. Yaryıldan itibaren 129 TL ücret öder.

Başka bir yükseköğretim kurumuna

(Ön-lisans, Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans vb.) kayıtlı ise 129 TL ücret öder.

Örgün Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencileri

Asgari 4 Adet Kredili Ders Ücreti 2400 TL öder.

Son yarıyılda kalan kredili ders sayısı kadar ücret öder.  (1 ders ücreti 600 TL)

Son yarıyılda kredili dersle beraber alınan Dönem projesi için ücret ödenmez.

10 Adet Kredili dersten başarılı olan öğrenci, yalnızca dönem projesi alması durumunda 600 TL ücret öder.

Banka Hesap Bilgisi: (Gazi Ünv. Halkbank Tezsiz YL Program Ödemeleri) (EFT yapılamaz)

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencileri

Asgari 4 Adet Kredili Ders Ücreti 3600 TL öder.

Son yarıyılda kalan kredili ders sayısı kadar ücret öder. (1 ders ücreti 900 TL)

Son yarıyılda kredili dersle beraber alınan Dönem projesi için ücret ödenmez.

10 Adet Kredili dersten başarılı olan öğrenci, yalnızca dönem projesi alması durumunda 900 TL ücret öder.