Duyuru
Lisansüstü Öğrenci Alımı Kesin Kayıtlar Hakkında
25 Eylül 2020 | 14:39

Değerli aday öğrenciler,

Enstitümüzdeki programlara kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin işlemleri 01- 02 Ekim 2020 tarihleri arasında ilgili ağ adresinden yapılacaktır.

Enstitümüzdeki tezli yüksek lisans veya doktora programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, enstitümüzdeki ilgili programlara kayıt yaptırmaları sırasında, YÖKSİS veri tabanında başka herhangi bir tezli yüksek lisans ya da doktora kayıtlarının bulunmaması gerekmektedir. Bu durumdaki öğrencilerin enstitümüzdeki ilgili programlara kayıt yaptırabilmeleri ancak diğer yükseköğretim kurumundan kayıtlarını sildirmeleri durumunda mümkün olabilecektir. Aksi durumda bu öğrencilerin kesin kayıt işlemlerine onay verilmeyerek kayıt işlemleri iptal edilecektir.

Kayıt silme işlemi ile ilgili bilgilerin YÖKSİS’e aktarılmasının en erken 7 iş günü içerisinde tamamlanabildiği dikkate alınarak, mağduriyet yaşanmaması adına, bu durumdaki öğrencilerin diğer yükseköğretim kurumlarındaki kayıt sildirme işlemlerini bir an önce başlatması önem arz etmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

background image