Örgün derslerin çevrimiçi olarak yapılması hakkında duyuru
17 Şubat 2021 | 18:46

Yükseköğretim Kurulu’nun 17.02.2021 tarihli açıklaması ve Üniversitemiz Senatosu 2021/37 sayılı kararı doğrultusunda alınan Enstitü Kurulu kararı ile Doktora, Tezli Yüksek Lisans ve Örgün Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programı dersleri 2020 - 2021 bahar döneminde Enstitümüz alt yapı ve olanakları kullanılarak çevrimiçi yapılmaya başlanacaktır. Dönem içerisinde gelişmeler ve üst kurullar tarafında alınacak kararlar doğrultusunda uygulama yeniden planlanabilecektir.

2020 – 2021 Bahar Döneminde YENİ KAYIT yaptıran örgün eğitim ve uzaktan öğretim öğrencilerimiz, çevrimiçi derslerin yapılacağı Öğrenme Yönetim Sistemi’ne erişim bilgileri ve diğer detayları öğrenmek için web sayfamızda yapılacak duyuruları takip etmelidirler.

Tüm dersler web sayfamızda yayınlanmış olan haftalık ders programına uygun olarak çevrimiçi ortamda yapılacaktır.