Değerli öğrencilerimiz,

Uzaktan Öğretim ve Örgün Eğitim derslerimiz ÖYS - Bilişim Enstitüsü Öğrenme Yönetim Sistemi (www.uegazi.edu.tr) üzerinde erişiminize açılmıştır.

• - Mevcut öğrencilerimiz önceki kullanıcı bilgilerini kullanarak sisteme erişebilirler.
  • - Yeni öğrencilerimiz; Kullanıcı Kodu: "Öğrenci No" / Parola: "T.C. Kimlik No İlk Beş Hanesi" bilgilerini kullanarak ÖYS'ye giriş yapabilirler.
  • - ÖBS - Gazi Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi (www.obs.gazi.edu.tr) ile ÖYS birbirinden bağımsızdır. Bu nedenle birinde yapacağınız parola değişikliği diğerini etkilemez.
  • - Henüz ders alma işlemini tamamlanmamış veya danışman onayı yapılmamış öğrencilerimizin dersleri ÖYS'ye aktarılmamıştır. Danışman onayları yapıldıktan sonra gün sonunda dersler toplu olarak ÖYS'ye aktarılmaktadır.
  • - Öğrencilerimizin ÖBS ile ÖYS üzerinden aldıkları dersleri kontrol ederek, ekle-bırak veya kapanan derslerden dolayı gerçekleşebilecek olası değişiklikleri Enstitümüze bildirmeleri gerekmektedir.
  • - Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü öğrencisi olup Bilişim Enstitüsünden ders alan öğrecilerimiz için de ÖYS üzerinde kullanıcı oluşturulmuştur. İlgili öğrencilerimiz de Enstitümüzden aldıkları dersleri buradan takip edeceklerdir.

Öğrencilerimiz,

ÖYS ile ilgili teknik destek ve sorularını; mesai saatleri içerisinde aşağıda belirtilen numaradan veya haftanın her saati aşağıdaki e-posta adresinden bize iletebilirler.

ÖYS Teknik Destek: 0 312 202 38 42  |  be@gazi.edu.tr

Bilişim Enstitüsü Öğrenci İşleri: 0 312 202 38 39 - 40 - 41  |  beogrenci@gazi.edu.tr

Ders değişikliği ve diğer akademik işlemler için Anabilim Dalı Sorumlu Araştırma Görevlillerine ulaşabilirler.