Final Sınavı (Sınav aynı gün, 2 oturumda yapılacaktır)

Tarih:
06 Ocak 2018 Cumartesi

Saat:
09.30 (1.Oturum) Oturum bilgileri ilan edilecektir.
14.00 (2.Oturum)

Yer:
Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Bütünleme Sınavı (Sınav aynı gün, 2 oturumda yapılacaktır)

Tarih:
27 Ocak 2018 Cumartesi

Saat:
09.30 (1.Oturum) Oturum bilgileri ilan edilecektir.
14.00 (2.Oturum)

Yer:
Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi

SINAVDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR:

1) Final ve Bütünleme Sınavları iki oturumdan oluşmaktadır. Oturum bilgileri ilan edilecektir.

2) Sınavın ilk 15 dakikası içerisinde öğrencilerin sınav salonlarından ayrılmaları yasaktır.

3) Sınavın ilk 15 dakikası içerisinde geç kalan öğrenciler sınava alınırlar. 15 dakikadan daha fazla geç kalan öğrencilerin sınava girip giremeyeceğine Sınav Yöneticisi karar verecektir.

4) Sınav süresi her ders için 45 dakikadır. Öğrenciler toplam sınav sürelerini istedikleri gibi kullanabileceklerdir.

5) Öğrencilerin sınav esnasında cep telefonu, çağrı cihazı, kayıt cihazı, doküman kaydı yapabilen hesap makinesi vb. yardım alınabilecek cihaz kullanmaları yasaktır.

6) Sınav sırasında öğrencilerin sınav sorularını kopyalayıp dışarı çıkarmaları yasaktır.

7) Sınav süresi boyunca öğrenciler sıra üstlerinde çanta, palto, defter, kitap gibi herhangi bir eşya bulundurmayacaklardır.