Bütünleme Sınavı:

Tarih: 17 Haziran 2017 Cumartesi

Saat: 09.30

Yer: Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Sınavı Oturum Listesi için tıklayınız.

SINAVDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR:

1) Bütünleme Sınavları tek bir oturumdan oluşmaktadır.

2) Sınavın ilk 15 dakikası içerisinde öğrencilerin sınav salonlarından ayrılmaları yasaktır.

3) Sınavın ilk 15 dakikası içerisinde geç kalan öğrenciler sınava alınırlar. 15 dakikadan daha fazla geç kalan öğrencilerin sınava girip giremeyeceğine Sınav Yöneticisi karar verecektir.

4) Sınav süresi her ders için 45 dakikadır. Öğrencilerin toplam sınav süreleri sınava girdikleri ders sayısı x 45 dakikadır. Öğrenciler toplam sınav sürelerini istedikleri gibi kullanabileceklerdir.

5) Öğrencilerin sınav esnasında cep telefonu, çağrı cihazı, kayıt cihazı, doküman kaydı yapabilen hesap makinesi vb. yardım alınabilecek cihaz kullanmaları yasaktır.

6) Sınav sırasında öğrencilerin sınav sorularını kopyalayıp dışarı çıkarmaları yasaktır.

7) Sınav süresi boyunca öğrenciler sıra üstlerinde çanta, palto, defter, kitap gibi herhangi bir eşya bulundurmayacaklardır.