Üniversitemiz ile BİTES Savunma ve Havacılık ve Uzay Teknolojileri Arasında İş Birliği Protokolü
9 Ağustos 2023 | 10:42

Üniversitemiz ile BİTES Savunma ve Havacılık ve Uzay Teknolojileri Yazılım Elektronik Ticaret A.Ş. arasında stratejik iş birliği faaliyetlerini düzenlemek amacıyla bir protokol imzalandı.

Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenin Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve BİTES Savunma ve Havacılık ve Uzay Teknolojileri Yazılım Elektronik Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Uğur Coşkun’un yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Gelişli, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Bilişim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aslıhan Tüfekci, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Murat Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Öner Barut,  Genel Sekreter Ragıp Akyürek, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Ali Özkan, Ayhan Selçuk ve Fatma Ülker Bircan katıldı.

Törende imzalar Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile Genel Müdür Uğur Coşkun tarafından atıldı. İmzaların atılmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Genel Müdür Uğur Coşkun ve Fatma Ülker Bircan’a Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kendi adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti. Protokolle, bilimsel araştırma yapmak, bilgi ve teknoloji üretmek, ulusal alanda gelişme ve kalkınmaya destek olmak amaçlanıyor.

Protokol, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

bites2-1

bites1-1

background image