Üniversitemiz ile Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı Arasında İş Birliği Protokolü
13 Ekim 2023 | 15:51

Üniversitemiz ile Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı arasında Bilişim Enstitüsü başta olmak üzere ortak bilimsel araştırmalar yapmak, etkinlikler düzenlemek, iş birlikleri oluşturmak ve uygulamalar ile teknolojik ürünler geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı’nda gerçekleştirilen protokol töreninde imzalar, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı Bölge Başsavcısı Hüseyin Çınar tarafından atıldı. Törene Bilişim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aslıhan Tüfekci, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Murat Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Öner Barut eşlik ettiler. 

Protokol kapsamında; Üniversitemiz ile Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı’nın birlikte kararlaştırdığı ve birlikte ya da daha fazla paydaşla gerçekleştirilecek bilişim alanlarında ortak bilimsel çalışmalar, ulusal ve uluslararası etkinlikler, eğitim ve öğretim faaliyetleri, uygulamalar ve teknolojik ürünler geliştirme, danışmanlık ile hukuki ve teknik açılardan yapılabilecek diğer iş birliği faaliyetleri gerçekleştirilecek.

 

adliye2-1

adliye1-1

background image