Üniversitemiz ile 5’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü
16 Ekim 2023 | 15:34

5’inci Ana Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Kadir Eğriboyun, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Tuğgeneral Kadir Eğriboyun’a, Abay Can Candan’ın eşlik ettiği ziyarette Üniversitemiz ile 5’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü arasında tarafların yetkinlikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda başta Bilişim Enstitüsü olmak üzere birlikte araştırma, geliştirme ve eğitim gibi faaliyetleri gerçekleştirmek ve ortak projelerde yer almak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Yeni Senato Salonu’ndaki protokol imza töreninde imzalar Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile 5’inci Ana Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Kadir Eğriboyun tarafından atıldı.

Rektörlük Yeni Senato Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Tuğgeneral Kadir Eğriboyun’un yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cevriye Gencer, Bilişim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aslıhan Tüfekci, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Murat Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Öner Barut, Genel Sekreter Ragıp Akyürek, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Ali Özkan ve Ayhan Selçuk katıldı.

Protokol töreninin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bugün yüzyıllık ulu bir çınar olan Üniversitemiz ile ülkemizin önemli bir kuruluşu olan 5’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü arasında başta bilişim alanında olmak üzere bütün alanlarda akademik iş birliği yapmak üzere protokol imzalayacağız. Bu protokolün her iki kuruma hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullanarak, Tuğgeneral Kadir Eğriboyun, Albay Can Candan ve protokolün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

5’inci Ana Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Kadir Eğriboyun ise konuşmasında, Gazi Üniversitesi’nde bulunmaktan ve ağırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş birliği protokolünün hayırlı, uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Tuğgeneral Kadir Eğriboyun’a Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında dikilen fidan sertifikasını verdi. Protokol imza töreni, imzaların atılması sonrası günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

ana1-1

ana2-1

background image